Ain Nabihah pelajar serba boleh, raih anugerah Naib Canselor UPM 2025 - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
BANGI, 28 Julai – Kecemerlangan akademik seiring kematangan sahsiah, kepimpinan dan penglibatan aktif kokurikulum mengangkat pelajar Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM), Ain Nabihah Mohd Padaliah sebagai penerima Anugerah Naib Canselor (ANC) UPM 2025, anugerah tertinggi universiti kepada pelajar cemerlang holistik.