UPM perkenal Indeks Relevan Perpustakaan (IRP), perkukuh fungsi akademik - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 23 Julai - Perpustakaan Sultan Abdul Samad (PSAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) melakar sejarah baharu apabila melancarkan Indeks Relevan Perpustakaan (IRP) bagi memperkukuh peranan perpustakaan akademik dalam landskap pendidikan tinggi semasa.