UPM anjur program ‘Lead with Heart’ santuni komuniti Orang Asli, pupuk nilai insaniah pelajar - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 16 Julai - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Majlis Perwakilan Sekolah Perniagaan dan Ekonomi (SBESC) menganjurkan program SBESCare: Shaping Futures in Indigenous Communities bagi menyantuni komuniti Orang Asli di Kampung Binjai dan Kampung Deraman, Pahang, baru-baru ini.