Penerima BYDPA 2025 impi jadi pakar bioteknologi, pacu inovasi makanan untuk negara - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 21 Julai – Penerima Biasiswa Yang di-Pertuan Agong (BYDPA) 2025, Tiew Siew Jin, yang juga pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) berhasrat menjadi pakar bioteknologi dan menyumbang kepada pembangunan teknologi makanan berasaskan sumber semula jadi tempatanan memacu inovasi dalam teknologi makanan negara.