UPM terima lawatan PPKI, perkasa ilmu pertanian moden - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 2 Julai - Pusat Pertanian Putra (PPP), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menerima kunjungan daripada Program Pendidikan Khas Integrasi (PPKI), SMK Seri Tanjong, Johor baru-baru ini bagi memperkasakan ilmu dan kemahiran pertanian moden.