Kecoh pemilihan MPP UPM : HEP, pelajar di arah bincang - Harian Metro, (2011)
CHANGLUN : Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin mengarahkan Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) Universiti Putra Malaysia (UPM) dan pimpinanpelajar universiti itu berbincang bagi menyelesaikan ketidakpuasan hati pelajar sehingga mencetuskan kekecohan ketika bantahankeputusan pemilihan pelajar (MPP) sesi 2010/2011 di universiti itu, kelmarin.