Pelajar UPM terima Biasiswa Yang di-Pertuan Agong 2025 - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 17 Julai – Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM), Tiew Siew Jin, 26, menerima Biasiswa Yang di-Pertuan Agong (BYDPA) bagi tahun 2025 dalam bidang pengkhususan Bioteknologi.