UPM perkukuh keterjaminan makanan melalui rekabentuk inovatif pelajar - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 15 Julai - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Jabatan Rekabentuk Perindustrian, Fakulti Rekabentuk dan Senibina (FRSB) telah mengadakan program SEED Showcase 2025 bagi mempamerkan inovasi industri reka bentuk pelajar dalam menyokong keterjaminan makanan.