Cucu warisi langkah ibu, atuk bangga di UPM - Kamarul Arefin, Nur Syamila (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 10 Julai – Mengimbau kembali kenangan dahulu, Mohd Muda, 83, dari Kota Bharu, Kelantan, berkongsi keterujaannya apabila dapat kembali ke Universiti Putra Malaysia (UPM) untuk menemani cucunya mendaftar sebagai pelajar di universiti yang sama pernah menjadi tempat anaknya menimba ilmu suatu ketika dahulu.