UPM, AFU jalin kerjasama perkukuh akademik dan penyelidikan rentas sempadan - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 11 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) dengan Al-Farahidi University (AFU) bagi memperkukuh kerjasama akademik dan penyelidikan rentas sempadan.