Anak tunggal 9A sertai UPM, impi jadi doktor haiwan - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 11 Julai - “Teruskan mencuba pelbagai perkara, jangan pernah berputus asa kerana setiap orang mempunyai kekuatannya sendiri,” katanya.