“Dulu saya anggap biasa, rupanya pekak” – Aqif jejak impian di UPM - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 11 Julai - Meskipun menyedari kekurangan sejak kecil, seorang pelajar orang kurang upaya (OKU) pendengaran tetap cekal melangkah ke Pusat Asasi Sains, Universiti Putra Malaysia (ASPutra) demi mengejar cita-cita dalam bidang perubatan.