Program Asasi Sains Pertanian tarik minat pelajar teruskan pengajian di UPM - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 10 Julai – Keunikan Program Asasi Sains Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM) terus menjadi pilihan pelajar cemerlang yang mahu menyambung pengajian ke peringkat lebih tinggi di universiti terkemuka negara itu.