Pelajar UPM tonjol bakat seni pentas melalui The Sound of Music - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 30 Jun - Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui DoReMi Production mementaskan muzikal The Sound of Music di Auditorium Radin Umar, Fakulti Kejuruteraan, sebagai projek akhir kursus BBL4401 Play Production and Performance Techniques bagi menilai kemahiran pelajar dalam produksi dan persembahan pentas, baru- baru ini.