Sumbangan kit klinikal RM 47,389.27 bantu pelajar B40 UPM ikuti latihan klinikal - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 4 Julai- Universiti Putra Malaysia (UPM) menerima sumbangan kit klinikal berjumlah RM47,389.27 daripada BE International Marketing Sdn. Bhd. bagi membantu 70 pelajar B40 Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) menjalani latihan klinikal secara menyeluruh dan berkualiti.