Biogreen Week 5.0 didik mahasiswa celik alam sekitar melalui platform digital - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 3 Julai – Seramai 835 peserta dari pelbagai institusi pendidikan seluruh negara telah menyertai BioGreen Week 5.0 (International Edition) 2025, program tahunan anjuran Kelab Mahasiswa Biologi (KMB), Fakulti Sains, Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama Kesatuan Mahasiswa dan Bahagian Hal Ehwal Pelajar UPM.