Program mobiliti SETAREX Yunnan perkasa jaringan antarabangsa pelajar UPM - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 23 Jun - Universiti Putra Malaysia (UPM) terus memperkukuh jaringan global mahasiswa melalui pelaksanaan program mobiliti antarabangsa SETAREX Yunnan Cultural and Recreational Exploration 2025 yang berlangsung di Yunnan, China, baru-baru ini.