UPM anjur Program International STEM Outreach: Ayuh STEM@ASEAN, perkasa pembelajaran STEM di Indonesia - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 7 Julai - Kelab MySTEM Ambassador, Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menjayakan program International STEM Outreach: Ayuh STEM@ASEAN - Desa Srigading Malang bagi memperkasakan pembelajaran bidang Sains, Teknologi, Kejuruteraan, dan Matematik (STEM). STEM di Desa Srigading Malang, Indonesia, baru-baru ini.