Pelajar UPM anjur program Teach the Needs 8.0, inisiatif pendidikan percuma di PPR Ukay Indah - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 2 Julai – Pelajar Sekretariat Kesukarelawanan dan Pengantarabangsaan, Majlis Perwakilan Kolej (MPK), Kolej Tan Sri Mustaffa Babjee, Universiti Putra Malaysia (UPM), telah menganjurkan Teach the Needs 8.0 sebagai inisiatif program pendidikan percuma kepada kanak-kanak di PPR Ukay Indah, baru-baru ini.