EIE2025: platform pelajar dan penyelidik UPM tonjolkan inovasi teknologi berpotensi komersial - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 2 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) melalui Fakulti Kejuruteraan telah menganjurkan program 'Engineering Innovation and Exhibition 2025 (EIE2025)' bagi mempamerkan hasil inovasi dan penyelesaian berasaskan teknologi yang dihasilkan oleh pelajar dan penyelidik universiti.