Pelajar UPM rasai suasana mahkamah, dalami sistem kehakiman kes alam sekitar - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 2 Julai – Seramai 20 orang pelajar Bacelor Sains dan Teknologi Alam Sekitar dengan Kepujian, Fakulti Perhutanan dan Alam Sekitar (FPAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) berpeluang menyaksikan prosiding kes pencemaran secara langsung bagi mendalami sistem kehakiman kes alam sekitar dalam Program Eksplorasi Mahkamah yang berlangsung di Kompleks Mahkamah Seremban, baru-baru ini.