Muhyiddin minta universiti, pelajar bincang - Sinar Harian (2011)
Changlun: Tan Sri Muhyiddin Yassin mahu pihak universiti berbincang secara baik dengan kepimpinan pelajar mengenai proses pilihanraya di kampuns bagi mengelak kekecohan.