UPM rekod lonjakan berterusan dalam ranking universiti dunia - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 19 Jun - Universiti Putra Malaysia (UPM) merekodkan lonjakan berterusan dalam QS World University Rankings (QS WUR) bagi tempoh tiga tahun berturut-turut. Berdasarkan keputusan penarafan terbaharu QS WUR 2026, UPM berjaya menempatkan diri pada kedudukan ke-134 terbaik dunia dengan mencatat peningkatan skor dalam kesemua indikator penilaian.