150 ikuti kursus memancing di UPM - Berita Harian, Tamizam Abdul Karim (2008)
Serdang; Seramai 150 pelajar mendaftar untuk kursus kokurikulum memancing di Universiti Putra Malaysia (UPM) sekali gus kursus yang julung kali diadakan sebuah universiti tempatan.