Cuba halang pelajar promahasiswa untuk masuk pejabat pentadbiran HEP : 5 pengawal keselamatan UPM cedera - Utusan Malaysia,; Angelina Sinyang, (2011)
Kuala Lumpur 24 Feb.- Lima pengawal keselamatan Universiti Putra Malaysia (UPM)disahkan mengalami kecederaan termasuk seorang terpaksa menerima 16 jahitan di tangan semasa cuba menghalang sekumpulan pelajar promahasiswa memasuki pejabat pentadbiran Bahagian Hal Ehwal Pelajar (HEP) universiti itu semalam.