Career Expo UPM 2011 tarik 3,000 pengunjung - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2011)
SERDANG, 15 APRIL – Program Career Expo UPM (UPMCE 2011) anjuran Pusat Penempatan Kerjaya Universiti Putra Malaysia (CPC-UPM) berjaya menarik kira-kira 3,000 graduan dan bakal graduan UPM dan institusi pengajian tinggi awam dan swasta (IPTA/IPTS) lain.