Isu peruntukan kepada pembangkang, kerajaan harus elak 'pilih kasih': Jayum - Jawan, Hamkar (2024)
Peruntukan pembangunan wajar kepada semua kawasan dan semua rakyat bukan didasarkan kepada siapa pilih siapa dari parti yang menang.