Rumah terbuka ruang, peluang untuk eratkan semula hubungan, kata Jayum (2024)
Rumah terbuka ruang dan peluang untuk eratkan hubungan antara kaum di malaysia; tiada negara lain ada acara ini dalam perayaan yang mereka sambut