STATOB perkukuh hubungan Sarawak dan Brunei, tingkat ekonomi penduduk - James, Febbright (2024)
Hubungan sarawak dengan bruinei bakal diperkukuhkan dengan pembukaan Pejabat Perdagangan dan Pelancongan Sarawak Brunei (STATOB)