Pengaruh Parti Melayu Semenanjung penentu kestabilan politik negara - Jawan, Jayum (2025)
Kestabilan politik negara stabil apabila politik Melayu Semenanjung stabil. Sebaliknya, banyak sumber akan dibazirkan dan digunakan untuk pergeseran politik yang akan merugikan negara