2025 "pembayang" keutuhan Malaysia menjelang PRU16 - Jawan, Jayum (2025)
(1) keperluan pemerintahan stabil seperti zaman sebelum 2018 tanpa mengira aparti apa dan siapa menang pru16, namu perlu menang majoriti sendiri untuk pimpinan kerajaan dengan aman dan tenang, (2) bila ada parti ada majoriti kuat baru polieik negara stabil dan segala tenaga boleh ditumpukan kepada pembangunan dan tidak kepada pergelisiran sepanjang masa.