Fakulti Pertanian UPM cipta pelembap bibir madu kelulut asli - Kamarul Arerfin, Nur Syamila (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
’Pelembap bibir ini mengandungi madu kelulut asli dan propolis kelulut, dua bahan utama yang kaya dengan khasiat semula jadi. Madu kelulut bukan sahaja mengekalkan kelembapan pada bibir dan mencegah dehidrasi, tetapi juga membantu mengurangkan parut serta mempercepatkan pertumbuhan tisu baharu.