IPR-INTAN@UPM: bekalkan ilmu perniagaantani untuk manfaat masa depan - Juferi, Noor Eszereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
Inisiatif penganjuran Program Inisiatif Pendapatan Rakyat (IPR) Usahawan Tani (IPR-INTAN) di Universiti Putra Malaysia (UPM) (IPR-INTAN@UPM) bukan sekadar untuk melahirkan petani moden malah bagi membekalkan ilmu perniagaantani kepada peserta untuk dimanfaatkan di masa hadapan.