Kerjaya bagi pencinta haiwan - Harian Metro, Faizatul Farlin Farush Khan (2007)
Menjadi pegawai veterinar atau doktor haiwan memang impian sesetengah individu terutama di kalangan mereka yang mempunyai minat, sayang dan prihatin terhadap haiwan tanpa mengira jenis.