UPM anjur ‘STEM Voyage’, perluas akses pendidikan sains dan teknologi kepada pelajar luar bandar - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 7 Julai – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) telah menganjurkan program pendidikan imersif ‘STEM Voyage’ bagi menarik minat generasi muda terhadap Sains, Teknologi, Kejuruteraan dan Matematik (STEM)