Blueprint Keterjaminan Makanan UPM jadi rujukan Universiti Asia Pasifik - Juman, Helena Pieary (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 19 Disember – Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkukuh agenda keterjaminan makanan melalui pelan tindakan strategik Blueprint Keterjaminan Makanan yang kini dijadikan rujukan utama dalam menangani isu global di peringkat universiti dan komuniti Asia Pasifik.