UPM perkukuh hubungan akademik dan industri sawit - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 16 Disember - Institut Kajian Perladangan (IKP) Univeristi Putra Malaysia (UPM) memperkukuh hubungan akademik dengan industri kelapa sawit dalam Majlis Makan Malam Jaringan: Akademik dalam Tindakan untuk Penyelidikan Kelapa Sawit baru baru ini.