UPM, MAFF bincangkan isu strategik keterjaminan makanan - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 14 November- Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan Kementerian Pertanian, Perhutanan, dan Perikanan (MAFF), Jepun telah mengadakan pertemuan bagi membincangkan isu strategik berkaitan keterjaminan makanan, kelestarian pertanian, dan kerjasama teknologi.