UPM anjur Persidangan Meja Bulat Nexus Keterjaminan Makanan - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 12 November – Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Institut Pertanian Tropika dan Sekuriti Makanan (ITAFoS) telah mengadakan Persidangan Meja Bulat Nexus Keterjaminan Makanan Institusi Pengajian Tinggi bersama wakil-wakil Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPT) dan Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS), baru-baru ini.