Farhan manfaat ilmu, ternak ayam kampung - Juman, Helena Pieary (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
BINTULU, 3 November - Farhan Johan Jurat, 26, mahu mengembangkan perusahaan kecil ternakan ayam kampung yang sedang diusahakan sejak dulu, katanya yang ditemui selepas Majlis Konvokesyen Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-48 Sidang 1 di Bintulu hari ini.