UPM anjur Seminar Pemerkasaan Komuniti kukuh jaringan dalam pertanian - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 15 Oktober - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Seminar Kebangsaan Pemerkasaan Komuniti 2024 (SKPK2024) bagi memperkukuhkan jaringan dalam pertanian untuk agenda pembangunan negara.