Pesona bunga ros tarik minat pelajar sambung bidang pertanian - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 6 Oktober - Kerana ‘jatuh hati’ pada bunga ros, graduan Diploma Pengurusan Perladangan Makanan, Universiti Putra Malaysia Kampus Bintulu (UPMKB), tidak kisah berpanas di bawah terik mentari demi mengejar cita-citanya sebagai pengusaha bunga ros suatu hari nanti.