Farzanah percaya bidang pertanian ada masa depan - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 6 Oktober - Pelajar Bacelor Sains Haiwan dengan Kepujian, Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM), Suaidah Farzanah Suhaimi percaya bahawa bidang pertanian mempunyai prospek kerjaya yang kukuh.