UPM, RHB anjur program CSR, beri pendedahan pertanian bandar - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2024)
SERDANG, 28 September - Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Fakulti Pertanian (FP) dengan kerjasama Jabatan Sumber Manusia Kumpulan Perbankan RHB (RHB) telah menganjurkan Program Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) #RHBTouchHeart untuk memberi pendedahan pertanian bandar.