UPM didik masyarakat tangani isu plastik melalui Sambutan Hari Alam Sekitar Sedunia 2025 - Ab Rahim, Ameesya Aghniya (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 25 Jun - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan sambutan Hari Alam Sekitar Sedunia 2025 bagi meningkatkan kesedaran masyarakat terhadap kepentingan menjaga kelestarian alam sekitar, semalam.