UPM anjur Seminar Akuakultur Lestari bersama James Cook University dan WWF - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 23 Jun- Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Institut Antarabangsa Akuakultur dan Sains Akuatik (I-AQUAS) menganjurkan Seminar on Responsible Aquaculture: “Farming the Future: Ethics, Ecosystems and Economic Growth” dengan kerjasama James Cook University, Singapura yang mendapat sokongan World Wide Fund for Nature (WWF) Malaysia.