Bijirin sarapan berasaskan biji kurma juara Hari Pengenalan Produk Baharu 2025 - Juferi, Noor Eszeereen (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 25 Jun – Produk kumpulan Syarikat Infinite Food, iaitu bijirin sarapan berasaskan biji kurma yang dihasilkan pelajar tahun tiga Bacelor Sains dan Teknologi Makanan, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara pertandingan Hari Pengenalan Produk Baharu 2025.