Nougat Bunga Telang tarik perhatian peserta kursus - Universiti Putra Malaysia (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 25 Jun- Demonstrasi inovatif menghasilkan Nougat Bunga Telang sempena Kursus Pertanian Bandar: Solusi Keterjaminan Makanan dan Inovasi Produk Hiliran mencuri tumpuan peserta, khususnya dalam kalangan wanita yang teruja dengan kelainan idea berasaskan tanaman bunga telang.