Kursus pertanian bandar perkasa ilmu warga kampus - Amir Ahmad, Nurin Amyra (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
SERDANG, 25 Jun- Universiti Putra Malaysia menerusi Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC) UPM menganjurkan Kursus Pertanian Bandar: Solusi Keterjaminan Makanan dan Inovasi Produk Hiliran kepada komuniti Taman Sri Serdang bagi memperkasa keterjaminan makanan, hari ini.