UPM galak penanaman avokado tempatan elak cukai import - Kamarul Arefin, Nur Syamila; Haron, Saleha (Pusat Strategi Dan Perhubungan Korporat, Universiti Putra Malaysia, 2025)
PUCHONG, 25 Jun – Permintaan terhadap avokado tempatan dijangka meningkat berikutan peluasan skop Cukai Jualan dan Perkhidmatan (SST) ke atas barangan import termasuk buah avokado yang berkuat kuasa mulai 1 Julai ini.